www.orci.hu

Hírek

Igénybejelentő nyilatkozat a rendeletek menüből letölthető!
Vállalkozások
« vissza

INDUKCIÓ Építőipari és Vállalkozó Kft.Postai cím: 7461 Orci, Arany János u. 13.

Tevékenység:
A Cég teljes egészében a Neuhoffer család tulajdona.
Kft. ügyvezetői:
Neuhoffer László
ifj. Neuhoffer László

Vállalkozásunkat 1990-ben alakítottuk INDUKCIÓ Építőipari és Vállalkozó Kisszövetkezet néven. Eleinte csak mellékfoglalkoztatásra alakult, majd 1993. 03. 01-től INDUKCIÓ Építőipari és Vállalkozó Kft-vé alakult át.
Működése azóta folyamatos. A család főfoglalkozásban látja el a Kft. vezetését, működését és irányítási munkáit. Vállalkozásunk 1993-tól folyamatosan fejlődik. Megalakulása óta új kotróval, úthengerrel, pótkocsikkal, 4 kisteherautóval, teherautóval, gréderrel, új kis munkagépekkel bővült. Évente 15-20 főnek ad folyamatosan munkát.
Az INDUKCIÓ Kft. legtöbb munkáját pályázaton nyeri el. Kezdetben csak Kaposvár és környékén végzett munkákat, de mára már a Dél-Dunántúlon is kivitelezési munkákhoz jutott Dunaföldvár, Mohács, Nagyatád, Marcali és Siófok térségben. Munkáinkat jó minőségben végezzük, melynek alapja az összeszokott fizikai és műszaki állomány.
2004-ben cégünk az Orci ipari zónában telephelyet vásárolt, és itt alakítja ki székhelyét és raktározási, illetve tárolási épületeit.
Cégünk főbb tevékenységei:
- út-, járdaépítés, felújítás, díszburkolat építés, mélyépítés és szerkezetépítési munkák,
- építőmérnöki, építésmérnöki tervezési munkák,
- építési, épületgépészeti szerelőipar.