www.orci.hu

Hírek

Igénybejelentő nyilatkozat a rendeletek menüből letölthető!
Hírek
« vissza

2008-04-25

A Taszári repülőtér hasznosításáról

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.)
nyilvános piacfelmérő felhívást tesz közzé
a taszári Kapos bázisrepülőtér állami tulajdonú ingatlanainak komplex hasznosítását célzó pályázat szakmai előkészítéséhez.

A piacfelmérés célja, hogy az MNV Zrt. megismerje az érdeklődő befektetői körök által preferált hasznosítási módokat és feltételeket – így különösen a tervezett fejlesztés irányait, az ingatlanokkal kapcsolatban megszerezni kívánt jogokat, a szükséges állami szerepvállalás mértékét, a fejlesztéstől és hasznosítástól várt, a térségben kifejtett gazdasági haszon mértékét –, s azokat a közeljövőben kiírásra kerülő hasznosítási pályázat struktúrája és feltételei kialakítása során figyelembe vegye, felhasználja.
Az MNV Zrt. a befektetők jelentkezését és fejlesztési javaslatait írásban, az e célra készített, az alábbi helyeken átvehető Ismertetőben foglalt tartalommal és formában várja.
A jelentkezési határidő: 2008. május 30.
Jelen felhívás, illetőleg az arra történő jelentkezés nem jelent semminemű kötelezettségvállalást sem az MNV Zrt., sem a befektető részéről. A jelentkezés nem feltétele a kiírandó hasznosítási pályázaton történő részvételnek, de a jelentkező előnyösebb helyzetbe kerül a pályázat során.
A bővebb információkat tartalmazó Ismertető magyar és angol nyelven, térítésmentesen, regisztráció mellett átvehető munkanapokon 9-15 óra között, pénteken 9-13 óra között az MNV Zrt. székházában (1133 Budapest, Pozsonyi út 56. Ügyfélszolgálat), továbbá megküldése kérhető e-mail vagy fax útján az alábbi elérhetőségek valamelyikén: telefon: 00 36 1 237 4190, fax: 00 36 1 237 4191 vagy 00 36 1 237 4192, e-mail: olahervinne@mnvzrt.hu. Az ismertető tartalmazza az eddig felmerült hasznosítási alternatívákat. A www.mnvzrt.hu honlapon a kapcsolódó háttéranyagok magyar és részben angol nyelven elérhetőek és letölthetőek.

Forrás: honlapszerkesztés
Szerző: Kzs

további híreink >>